Двойка Сменя Целта Във Връзката Си Заради Нашумял Пост В Инстаграм

Не съм била обвързана често, дори съм имала само няколко сериозни връзки, но когато се свържа емоционално с някого той ми влиза под кожата.

Не знам как се случва това, но винаги се намира някой, който да ме хареса или поне да се грижи за мен.

Сега ще прочетете една невероятна история.

Джейзи е известна личност в Инстаграм, която споделя радостни и забавни постове на стената си. Определя се като любяща съпруга, страхотна майка, най-добрата майка във фитнеса.

Тя разказва как е заедно със съпруга си от 14 години  и имат здраво и стабилно семейство. Погледнете ги, не са ли страхотни? И вие почувствахте любовта в тази снимка, нали?

Това, което ми харесва в нея е, че обича себе си и знае, че тази обич е съпроводена с грижа за личността.

В описанието на поста, тя казва: „ До всички хора, които обичат телата си- това, че ги обичаме не означава, че не можем да полагаме грижи за тях. Когато наистина обичаш себе си, трябва да полагаш  грижи за това как изглеждаш.Понякога дори е трудно да откриеш баланса.“

Снимката, която наистина ми хареса е тази на съпруга ѝ и нея, на плажа. Сами може да видите любовта на снимката, но описанието, което Джейзи е написала е невероятно.

„През всичките тези години мъжът до мен е обичал всяка една част от тялото ми, дори не знам защо. Как може да обича нещо, което не е перфектно?!  Как може мъж, който е роден стегнат да обича някой като мен. Нямам стегнат корем и стройно тяло, но разбирам, че тялото ми е перфектно. Всяка една извивка ни прави щастливи. Обичам тялото си и разбирам защо и той го обича.“

Понякога е хубаво да знаеш, че някой те  обича заради това, което си.

Благодарим ти Джейзи, че сподели с нас историята си и ни даваш сили и мотивация.

Познавате някой, който трябва да прочете тази история?  Тагнете го в коментарите и не забравяйте да споделите тази история. Но как бихте могли, не са ли най-сладката двойка?!

You May Also Like

Материали за флористика

Тази история ме трогна силно и ми заслеши един истински шамар в лицето..

Запомни човече! Животът е твърде кратък, за да го живеем с кисела физиономия

Ако Дж. К. Роулинг Не Е вашият Герой, Ето 20 Причини, Поради Които Трябва Да Бъде

Вашият коментар

error: Моля не копирайте съдържанието! :)