Този Мъж Стоя Пред Вратата На Жена Си С Часове И Това Разплака Туитър

Милиони хора в момента се борят с рака. Химиотерапията, през която преминават  пациентите е много трудна, но това е цената, която трябва да платят, за да си върнат живота. Всеки, който има близък или познат, сблъскал се с това, знае че единственото, което може да се направи е да се даде подкрепа.

17 годишната Макена Нюман трябва да гледа как собствената ѝ майка страда от рак, след като получава диагнозата през октомври.  Снимката, която Макена публикува в Туитър разплака хиляди хора, сами трябва да се убедите в това.

Споделете тази история с приятелите си във Фейсбук, които преминават през това.

  Установено е, че през 2017 ще има 1,688,780 нови диагнози на рак и 600,920 смътни случая заради болестта.

Статистиката поставя на преден пан въпросът за борбата с рака. Когато се вгледаме в личните истории на страдащите, можем да видим колко силен е човешкият дух.

17 годишната Макена наскоро публикува снимка в Туитър, с която показа личната борба с рака.

През октомври майка ѝ е с поставена диагноза рак и в момента е на химиотерапия, което изисква да прекарва известно време изолирана от другите хора.

  Пациентите на химиотерапия често са изолирани, за да се избегне рискът от инфекция. Това се прави, защото пациентите имат по-слаба имунна система.

Това е снимка на бащата на Макена, който стой пред вратата на стаята на майка ѝ , докато тя е подложена на процедура. Снимката докосва сърцата на толкова много хора.

„Майка ми трябва да стой в стаята си изолирана, за това баща ми се премести пред вратата ѝ и ѝ прави компания, а аз плача.“- пише Макена.

Хората веднага оказват подкрепа на Макена и семейството ѝ.

Постът е насочен към всички, които се борят или са преминали през това.

Друг мъж, който е в същата ситуация също реагира на снимката.

Макена има невероятен баща и Туитър го потвръждава.

В интервю Макена казва, че никога не е очаквала толкова много отзиви. „Любовта, която получих е огромна, въобще не го очаквах, но съм благодарна“- споделя тя.

Майката на Макена казва, че това не е единственото, което прави мъжът ѝ. „Джон посещава с мен всеки лекарски преглед, кръвен тест, всяка операция“- разказва тя.

Ясно е, че бащата на Макена е от голямо значение в нейния живот и в този, на майка ѝ. От такава подкрепа имат нужда всички, които се борят с рака.

Какво мислите за историята на Макена? Коментирайте и споделете във Фейсбук.

You May Also Like

Тази история ме трогна силно и ми заслеши един истински шамар в лицето..

Запомни човече! Животът е твърде кратък, за да го живеем с кисела физиономия

Ако Дж. К. Роулинг Не Е вашият Герой, Ето 20 Причини, Поради Които Трябва Да Бъде

9 Неща, Които Не Знаем За Ледената Принцеса

Вашият коментар

error: Моля не копирайте съдържанието! :)