Съпруга На Военен Получава Неочаквана Изненада, Когато Ѝ Връщат Чека

Жена, чийто съпруг е военен, е оставила плащането на гаража под наем за моторът им да изтече. Накрая тя плаща, но остава изненадана, когато ѝ връщат чека с бележка от Харли Дейвидсън…

Всичко започва, когато Кристофър Уолтърс оставя мотоциклета си  в гараж под наем при Реймънс и Харли Дейвидсън, преди да бъде изпратен на мисия в чужбина.

Съпругата на Кристофър, Джейми, трябвало да направи редовните вноски, но изостанала. Накрая изпраща вноските с бележка, в която се извинява и обяснява защо е изостанала.

Скоро след това,  Джейми остава изненадана, когато получава  писмо от собственика на гаража- Денис Пак, който ѝ връща чека.

„Ще намерите чека, който ни изпратихте в сметката на Кристофър“- пише Денис.

„Политиката ни е да не взимаме такси от хората, които защитават нас и страната ни. За нас е чест да пазим мотоциклетът ви на сигурно място, докато вие защитавате страната. Надяваме се, че ще се завърнете при нас невредим, а през това време ние ще пазим вашия мотоциклет. Това е нашият начин да изразим благодарност, че служите на страната ни.“

Денис върнал чека и забравил за него, докато телефонът не звъннал…

Става ясно, че самият Денис е бил на крачка от това да стане войник. Когато е бил млад е трябвало да бъде изпратен да се бие във Виетнам, но не е успял да замине поради медицински проблеми.

Денис обяснява, че откакто знае какви жертви прави армията, винаги търси начин да помогне.

Когато Денис пише на Джейми си мисли, че историята приключва.

Но това съвсем не е така, защото Денис получава обаждания от хора, които му благодарят, а медиите искат да го интервюират.  Скоро той научава, че писмото му е публикувано във Фейсбук и хората са му благодарни.

Денис е щастлив, че е възвърнал вярата си в добротата на хората.

„Да видя, че хората се движат напред ме вдъхновява“- казва той-„едно малко усилие, а вижте какво се случи. Може би повече такива усилия ще доведат до нещо по-добро.“

You May Also Like

Тази история ме трогна силно и ми заслеши един истински шамар в лицето..

Запомни човече! Животът е твърде кратък, за да го живеем с кисела физиономия

Ако Дж. К. Роулинг Не Е вашият Герой, Ето 20 Причини, Поради Които Трябва Да Бъде

9 Неща, Които Не Знаем За Ледената Принцеса

Вашият коментар

error: Моля не копирайте съдържанието! :)