Кои бижута подчертават стила на мъжа

Мъжете нямат навика да се кичат с бижута, дори предпочитат да не слагат нищо, за да не объркат правилата. Ето какви са бижутата, които със сигурност ще подчертаят стила на мъжа, според palladiumbg.com.

Сватбени халки

Често срещано бижута в последно време, сватбените пръстени обикновено се правят от злато, сребро и платина и са със съвсем изчистендизайна.

Часовници

Функционални бижута, часовниците са толкова безопасни, колкото сватбените пръстени и приемливи за носене при всякакви обстоятелства с изключение на събития с черни вратовръзки. Като цяло колкото по-прост е часовникът, толкова по-красив е той. Обикновена черна кожена каишка и прост сребърен часовник с арабски или римски цифри е универсален и класически. Металните часовници са подходящи за костюми и спортни якета, докато платнени каишки и пластмасови часовници трябва да бъдат запазени за ежедневното облекло.

Копчета за ръкавели

Копчета за ръкави и риза са функционални бижута, които държат маншетите и предната част на ризата на място, обикновено там, където биха били копчетата. Металните копчета за ръкавели, направени от благородни метали в опростени дизайни, са най-официалните, докато всяка ръкавна връзка, използваща нов дизайн, е повече за забавление за офиса.

Карфица за вратовръзката

Карфицата за вратовръзката служи да поддържа вратовръзката на място.

Пръстени

Пръстените се предлагат в голямо разнообразие от форми. Както споменахме по-рано, сватбените пръстени са винаги приемливи, но други пръстени трябва да се носят с по-голямо внимание.

Колко пръстена може да носи един мъж? Моят отговор е толкова, колкото той се чувства уверен. За повечето от нас това може да са един или два пръстена – нашият сватбен пръстен и може би още един, ако има сантиментална стойност. Ние сме отгледани в общество, което не толерира особено показност на успех и богатство по този начин. Но има много мъже, особено пътешественици и имигранти, които могат уверено да носят 3 до 5 пръстена и да не приличат  на продавачи на употребявани автомобили.

Щипки за ревери

Те могат да бъдат декоративни, колекционерски или да разкрият групова принадлежност. Щипките на ревера са на около половин век, въпреки че последните заглавия биха ви накарали да мислите, че произхождат от американски политици, които искат да покажат патриотизма си. Тяхната история всъщност е от СССР и Китай, където портретите на комунистически лидери се носеха, за да покажат лоялност. Днес дизайните на щифтове се предлагат във всички форми, цветове и значения.

You May Also Like

5 хитри начина да станете по-привлекателни

Любопитно за скейтбординга и как да изберем първия си скейтборд

Само 1% от хората намериха скрития убиец на тази илюстрация

Това е за теб любима моя обична бабо..

Вашият коментар

error: Моля не копирайте съдържанието! :)