Жена Най-Накрая Открива Щастието След 17 Месечно Лечение С Хормони

Въпреки, че има хора, които не обичат да излагат личния си живот онлайн, има и такива, които смятат, че това е от полза особено ако се свържеш с хора, които преминават през това, което и ти. За някои хора дневникът  от малка лична тетрадка се е превърнал  в  дигитална платформа, в която да изразяват своите чувства и мисли пред целия свят.

Сайтът, който много хора използват като дигитален дневник е Imgur. Докато някои хора го посещават само за да гледат забавни картинки, други  намират в него сериозни, животопроменящи теми.

Например, през февруари един от потребителите- Селгал, споделя  лична снимка от трансформацията си от мъж към жена. Селгал започва трансформацията си, когато е на 18 години и преминава през 17 месечно хормонално лечение.

Първоначално често се поглежда в огледалото, търсейки очевидна промяна, но разбира, че този процес ще отнеме дълго време. Селгал започва да документира своето „пътешествие“ в снимки.

След няколко месеца тя споделя, че започва да се чувства по-добре и за първи път прави снимка, която  ѝ харесва.

Въпреки, че все още е депресирана, в началото на своята трансформация, тя започва да се чувства като човека, който трябва да бъде.

След  14 месеца придобива повече увереност и се чувства „сладка“.

А след  15 месеца започва да носи женски дрехи.

Накрая, когато чертите ѝ стават по-женствени, Селгал започва да се гримира и да носи рокли навън.

Тя има нова прическа и все по-често се усмихва на снимките си.

„На това селфи наистина ми харесва как изглеждам, след 15 месеца.“

Другите потребители на Imgur не само забелязват, че Селгал изглежда по-щастлива, но дори я окуражават и се радват за нея.

„Ето ме днес, след 17 месеца, живея щастливо живота си с приятеля  ми, когото обожавам повече от всичко.  Никога не е късно да станеш, какъвто искаш да бъдеш. Щастието съществува, стига да си готов да жертваш всичко, за да го намериш.“

You May Also Like

Астронавтите растат до два инча в космоса и още любопитни неща от света

Тази история ме трогна силно и ми заслеши един истински шамар в лицето..

Запомни човече! Животът е твърде кратък, за да го живеем с кисела физиономия

12 Пъти, Когато Вселената Ти Взима Късмета Под Носа

Вашият коментар

error: Моля не копирайте съдържанието! :)