5 хитри начина да станете по-привлекателни

Попитайте десет човека какво прави човек по-привлекателен и ще получите десетина различни отговора: закръглени форми  или дори голямо чувство за хумор биха могли да бъдат решаващи фактори за това дали ще можете веднага да си уговорите среща или да получите телефонния номер на харесания от вас човек. Има няколко лесни и хитри промени, които можете да направите, за да ви помогнат да изглеждате по-привлекателни за нула време, най-вече защото ще ви накарат да вдъхнете повече доверие, споделя от etnoteniski.bg.

  1. Добавете червен акцент към облеклото си.

Използването на привличащ погледа цвят може да промени всичко. Добавянето на малко червено към облеклото ви не само ще ви накара да се откроявате в тълпата, но и да накарате другите да ви смятат за по-привлекателни.

  1. Избелете зъбите си

Усмивката отваря много врати, но ако е изключително бяла, можете да стигнете още по-далеч. Според проучване от 2014 г., състоянието на зъбите на човек е силно свързано с възприемането му като привлекателен. Изследователите също така установиха, че избелването на зъбния цвят е промяната, която най-вероятно ще накара другите да възприемат зъбите му като привлекателни.

  1. Направете си свежа прическа.

Когато разберете повече за това кой сте и постигнете различни етапи в живота и кариерата си, трябва да сте сигурни, че прическата ви подхожда.  Може би косата ви е твърде дълга или къса и не допълва най-добрите черти на лицето или новия ви начин на живот. Или прекарвате твърде много време в стилизиране, защото сегашният ви стил подхожда на текстурата на косата ви. Така или иначе промяната на всеки няколко години е добра идея.

  1. Демонстрирайте своята доброта.

Напомнете на хората колко сте добри с няколко добри дела. Проучване от 2014 г., показа, че хората, възприемани като добри са физически по-привлекателни за другите.

  1. Сменете дънките си

Правилният чифт дънки може да окаже голямо влияние върху степента на привлекателност.

You May Also Like

Кои бижута подчертават стила на мъжа

Любопитно за скейтбординга и как да изберем първия си скейтборд

Само 1% от хората намериха скрития убиец на тази илюстрация

Това е за теб любима моя обична бабо..

Вашият коментар

error: Моля не копирайте съдържанието! :)