12 Знаменитости, Които Сте Забравили, Че Са Били В Затвора

Бихте ли предположили, че някои знаменитости са били в затвора?

Арестите отвъд океан са ежедневие…

Ето и кои са те и техните провинения:

Звездата от “Бързи и яростни” е арестувана и осъдена на шест месеца затвор през 2007 г. за нарушаване на пробацията си по дело за шофиране в нетрезво състояние.

1.Аби Лий Милър

videoclip

Укриване на 750 000 долара доходи от правителството на САЩ. Освен присъда ще се наложи и да плати глоба от 160 000 долара.

2.Марк Уолбърг

static

На 16 годишна възраст, нападнал двама виетнамци, докато се опитвал да ограби магазин, Той излежава 45 дни от тримесечна присъда. Уолбърг споделя през 2016 г., че впоследствие се е срещнал с жертвите и се е извинил.

3.Робърт Дауни младши

profit

Робърт Дауни младши попада на няколко пъти в затвора за притежание на наркотици в периода 1996 – 2001 г.Той не се явява на тест за наркотици и е осъден на три години затвор. Освободен е, след като прекарва 12 месеца в затвора.

4.Лил Ким

wikimedia

Лил Ким е осъдена на една година и един ден затвор през 2005 г. заради лъжесвидетелство. Освободена е от затвора през 2006 г.

5.Тим Алън

profit

Актьорът Тим Алън е арестуван през 1978 г. на летището в Каламазу, Мичиган, заради притежанието на кокаин. Той се признава за виновен за трафик на наркотици и прекарева две години и четири месеца в затвора в Минесота.

6.Джейн Фонда

profit

Джейн Фонда е арестувана през 1970 г. на летище в Кливланд за трафик на наркотици, но хапчетата, които били в нея, не били наркотици, а витамини.

7. Лорин Хил

profit

Лорин Хил бе осъдена на три месеца затвор през 2013 г. заради неплатени данъци върху доходи в размер на 1 млн. долара. Хил излежава пълните три месеца от присъдата си в затвор в Кънектикът и е освободена през октомври 2013 г.

8.Марта Стюарт

kylemcmahon

Арестът на Марта Стюърт бил толкова шокиращ, че днес се е превърнал в легенда. Тя била осъдена за търговия с вътрешна информация и била изпратена във федерален затвор за жени в Западна Вирджиния през 2004 г.Те остава пет месеца в затвора, след което пет месеца е под домашен арест, а впоследствие и е наложена 2 г. пробация.

9. Парис Хилтън

trafficnews

През 2007 г. Парис Хилтън била осъдена на 45 дни затвор заради това, че е нарушила условията на пробацията си.Преди това тя била осъдена на пробация заради безаразсъдно шофиране след употреба на алкохол. Според People Хилтън е била освободена предсрочно заради добро поведение.Била е арестувана и през 2016 г. за притежание на кокаин, но е освободена малко след това.

10.Линдзи Лоън

rozali

Арестувана многократно през последното десетилетие. За нейн късмет обаче тя си тръгва предсрочно от затвора почти всеки път, в който попада там.През ноември 2007 г. тя излежава буквално 84 минути от 24-часова присъда заради пренаселеност в затвора в Линууд, Калифорния.В друг случай през 2010 г. тя трябввало да излежи 90-дневна присъда, но била освободена две седмици по-късно заради пренаселеност в затвора.

11.Матю Макконъхи

missbloom

Арестуван за притежание на марихуана, принадлежности за употреба на наркотици и оказване на съпротива в 3 часа през нощта през октомври 1999 г. Той бил освободен под гаранция на следващия ден.

12.Мишел Родригез

profit

Звездата от “Бързи и яростни” е арестувана и осъдена на шест месеца затвор през 2007 г. за нарушаване на пробацията си по дело за шофиране в нетрезво състояние.Подобно на Лоън обаче, тя излежава едва 18 от нейните 180 дни в затвора заради пренаселеност.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Прокълнатата легионерска армия на Челси

Как се отразява липсата на публика във футболните срещи

Как да предвиждаме спортни събития

Внимание! Нови промени за всички шофьори! Тези закони може да ви ядосат доста..

Вашият коментар

error: Моля не копирайте съдържанието! :)