Трансплантираха сърце на болен от сериен убиец! Последва нещо зловещо!

Мнозина трансплантирани споделят за странни усещания и чувства след като им е бил трансплантиран някакъв орган. Внушават ли си или не, никой не може да каже със сигурност. Медицината не приема това за истина! Друго казва действителността.  Подобен е и следващия случай.

Майкъл Родригес имал спешна нужда от трансплантация на сърце, за да оживее. Подходящият донор се появил тъкмо навреме. Сърцето дошло от починал затворник – сериен убиец, разказва Блиц.

Майкъл споделя, че известно време след трансплантацията, започнали да му се причуват странни гласове, приканвайки го да убива. Изпитвал странно влечение към гледането на кръв.

Според него това била основната причина да тръгне по стъпките да своя донор. Майкъл станал причина за смъртта на 23 жени и 4 мъже. Разбира се, успели да го арестуват.

Съпругата му е убедена, че за убийствата виновна е единствено трансплантацията. Според нея, Майкъл започнал да убива след като излязъл  от болницата. Преди това не е проявявал подобни признаци.

Всички се питат дали Майкъл освен сърцето, не е получил още нещо от Дерек Емери, дарил му сърцето си. Можете сами да си направите извода, колкото и чудно да ви се струва.

Учените казват, че няма нищо общо между психиката и сърдечния мускул, но знае ли човек?

You May Also Like

Астронавтите растат до два инча в космоса и още любопитни неща от света

12 Пъти, Когато Вселената Ти Взима Късмета Под Носа

Ако Дж. К. Роулинг Не Е вашият Герой, Ето 20 Причини, Поради Които Трябва Да Бъде

16 Спомена От 90-те Години, Които Ще Предизикат Носталгия

Вашият коментар

error: Моля не копирайте съдържанието! :)