Портал към друг свят ли е Мишкова нива?

Уникалното тракийско светилище, което се намира до Малко Търново и е познато под името Мишкова нива може да се окаже действителен портал към Рая, съобщават от 7kefa.com.

Това е грандиозен мегалитен комплекс, съставен от два кръга, които са с диаметър приблизително 30 метра. Има и древен храм, състоящ се от 7 камъка от по 10 тона всеки, казва chudes.net.

И до ден днешен в светилището се случват необясними неща, усеща се странна енергия. Според стари предания, светилището било място, на което тракийските жреци се срещали със същества от отвъдното, както и с пришълци от непознати светове.

На БАН са предоставени филми, документирали срещи с извънземни. Живеещите наблизо разказват, че дори и животните заобикаляли мястото с двата кръга.

Само посветени можели да устоят на силната енергия в центъра. Всички останали излизали с главоболие от светилището.  Езотеристите са категорични, че там – межди огромните камъни – се намира портата към Рая. И това никак не е случайно. Българската земя е свещена. Още в древността я наричали „Земя на боговете“.

Смята се, че местността е портал за преминаване на същества и обекти от други измерения. Това са обекти без определена физична форма, които бдят над страната ни и я пазят от злото.

Още преди години великата пророчица Ванга казваше, че до каменните кръгове се намира гробът на една древна принцеса. В ръцете ѝ има жезъл, направен от неизвестна, извънземна материя. Силата му е огромна и лесно привлича кораби от космоса.

Наскоро 5 български учени видели необичайно явление на светилището. Луната се изравнила със западната страна на светилището.

Мнозина смятат, че порталът към Рая е точно тук, в България, на свещена земя. Енергията, която витае в светилището, ще спаси населението българско от Апокалипсиса, който един ден ще настъпи.

You May Also Like

Любовта на Елия и Фронтон е жива и днес край Дунава

Короната на Долината на царете в Казанлък пленява и днес

Плевенската Панорама – величествена като героите, с чиято кръв е пропита земята в основите й

Храмът, който спаси патриаршеската библиотека от Царевец

Вашият коментар

error: Моля не копирайте съдържанието! :)