Направи теста и разбери дали вътрешните ти органи са болни! Става само с лъжица и отнема 50 секунди..

Всичко, което трябва, е лъжичка и найлоново пликче, а с този лесен метод може да се направи дали всичко е наред с дихателната ви система, червата, хормоните, метаболизма, бъбреците или зъбите.

Единственото, което трябва да направите, е с писалката да отстранявате леко отлаганията по повърхността на езика. Когато правите това, опитайте се да вземете пробата от областта на езика, която е по-близо до гърлото.

След това увийте лъжичката в найлоново пликче и я оставете да престои 60 секунди под ярката светлина на крушка.

Светлината от лампата помага в развитието на бактериите, затова колкото по-силна е лампата, толкова по-видима е резултатът.

При здрав човек пробите ще бъдат чисти. Въпреки това, ако има много бактерии, това може да е ранен признак за проблеми с белите дробове или въздушните пътища, червата, бъбреците или хормоните.

Ако сте получили резултат с особен цвят и неприятна миризма, най-добре е да посетите лекар и да проверите за здравословен проблем. Този тест помага и в разкриването на това, че имате лош дъх, с причините, които много често хората не са добре запознати.

Ако става въпрос за някакъв плодов аромат, това може да покаже кетоацидоза, т.е. нарушаване на обмяната на веществата, което може да предизвика и развитие на диабет. Ако усетите неприятен мирис, който напомня на амоняк, е възможно да имате проблеми с бъбреците.

Все още не е време за паниката, неприятната миризма не е задължително винаги да бъде признак за някакво заболяване. Всъщност най-често става дума за проблеми с небцето или венците, както и кариес.

Източник:  Petel

You May Also Like

5 храни, които ще помогнат да се отървете от алергиите

Само с едно лесно упражнение ще подобрите качеството си на живот в пъти повече..

За да имате силна имунна система задължително си направете от този прословут сироп!

Уникално откритие! Магически народен лек за зрение и памет!

Вашият коментар

error: Моля не копирайте съдържанието! :)