Материали за флористика

  1. Материали за флористика

Амбалажна хартия

Крафт хартия, фоамиран, целофан, креп и гофрирана хартия, мастило, паус – в умелите ръце на цветарите, с помощта на тези опаковъчни материали, можете да направите истинско произведение на изкуството. Благодарение на това букетът ще придобие нетривиален и изискан външен вид, привлекателност, опаковката ще оживи цветната композиция и ще добави нотка на индивидуалност към нея. Всеки от тези материали ще внесе свой собствен цвят в букета. Занаятчийска хартия, тишу и проследяваща хартия ще добавят оригиналност; и с помощта на креп и велпапе букетът ще придобие особен чар и изтънченост.

Освен това от тези цветарски материали могат да се правят различни колажи и пана, всичко зависи от въображението и първоначалната идея. Разнообразие от цветарски материали предоставя Анри 84, а Вашето въображение може да ги превърне в неустомо завършени букети и декорации.

Органза

Принадлежи към синтетичните материали и е в добро търсене сред цветарите. Има полупрозрачна структура и уникален нюанс, благодарение на който букетът се оказва празничен и тържествен. Особено често булчинските букети се правят с помощта на органза – в комбинация с панделки и тематични цветарски материали, цветната композиция придобива завършен вид. Използва се предимно като самостоятелен опаковъчен материал, но може да се използва и като декоративен елемент – всичко зависи от първоначалната идея.

Много често се пропускат дребните цветарски консумативи нужни за декорация като перли, мъниста, пеперуди, калинки, цветарско тиксо, карфици, дървени фигурки. Всички тези материали правилно съчетани ще направят Вашия букет завършен и уникален.

Флористиката намира широко приложение и при сватби, кръщенета. С помощта на невероятната украса, всяко събитие придобива повече настроение, цветност и завършеност.

А декоративните панделки ще Ви помогнат да завършите букета и да внесете страст. Те се използват като последно докосване в творчеството, придавайки на цветята изключителен вид.

You May Also Like

7 Грешни Трика За Красота, Които Няма Да Пробваме

Защо Тази Снимка На Спяща Съпруга И Майка Предизвиква Спорове В Интернет

Тези Диаграми Помагат На Хората Да Ядат По-Здравословно

Двойка Сменя Целта Във Връзката Си Заради Нашумял Пост В Инстаграм

error: Моля не копирайте съдържанието! :)