Ирански студент бе арестуван от полицаите, защото изглежда точно като Лионел Меси!

Реза Парасеш е един нормален 25 годишен човек, с изключение на едно малко нещо – той изглежда точно като Лионел Меси, а това го забърка със закона.

Иранският студент, роден в западния град Хамедън, за пръв път забелязал удивителната си прилика с аржентинския футболист преди няколко месеца и започнал да подрязва косата и брадата си съответно. С номера си 10 ФК Барселона, той е пълно копие, което е именно причината, поради която хората в родния му град изгубиха умовете си, когато го видяха да кара един ден. Гъмжащо от хора, които искаха да си правят снимки с него, колата му да бъде задържана от полицията и бе откарана в ареста, заради смущаването на обществения ред.

За щастие, персийският Меси бе освободен по-късно и според съобщенията му били предложени интервюта и работа като модел след произшествието. Животът е груб понякога, когато сте професионален спортист, но явно също е груб, и ако изглеждате като един от тях! Най-малкото, ако Меси някога не може да се измъкне от леглото си и  има нужда от някой, който да се представи за него,  ще знае на кого да се обади.

Можете ли да кажете кой от тези мъже е Лионел Меси?

boredpanda

Човекът отляво е 25-годишният ирански студент Реза Парасеш.

boredpanda

Приликата му с Меси го направи звезда в родния му град Хамедън

boredpanda
boredpanda
boredpanda
boredpanda
boredpanda
boredpanda
boredpanda

 

 

You May Also Like

Кои бижута подчертават стила на мъжа

5 хитри начина да станете по-привлекателни

Любопитно за скейтбординга и как да изберем първия си скейтборд

Само 1% от хората намериха скрития убиец на тази илюстрация

Вашият коментар

error: Моля не копирайте съдържанието! :)