Древна рецепта лекува грипа само за 24 часа!

Тази рецепта е много стара, но е доказана като най-мощната против грип и белодробни заболявания!

В периода на грипната епидемия все повече нараства броят на заболелите дечица и то на съвсем крехка възраст. Болестта обаче удря всекиго като е особено опасна от усложнения за малките и хората с хронични заболявания.

Трябва да знаете, че ако не се вземат мерки навреме, то само за броени дни грипът може да удари белите дробове и да се превърне в опасната пневмония. Антибиотиците обаче почти не помагат при появата на този род вирусни инфекции.

За щастие има една много стара рецепта, която е призната за истинско чудо. Направете я още при първите симптоми на вирус или грип за вас или вашето дете и ще се удивите от ефекта й. Гарантирано ще спите спокойно само след 24 часа.

Рецептата е следната. Трябва да се снабдите със свинска мас, но в която няма никаква сол – задължително. Нужни са ви още амбалажна хартия и газ за горене, която се продава в почти всяка аптека.

И така – първо намазвате хубаво гърдичките на детето или вашите със свинската мас. Отгоре залепвате парчето от амбалажната хартия, обилно напоено с газта. За да не мърда, увивате с найлон, а върху него връзвате парче вълнен плат, който да топли. Така се преспива цялата нощ, без да се сваля.

На следващия ден ще се удивите, че от температурата (колкото и да е висока), не е останала и следа. А болестта гарантирано няма да слезе надолу към белите дробове, за да причини по-сериозни поразии.

„Детето ми имаше близо 40 градуса температура. Грипът го повали на легло и никакви хапчета не му помагаха. Благославям старата жена от пазара, която ми каза тази рецепта. Две вечери прекара с този лек и на третия ден вече си играеше. Симптомите на грипа обаче отшумяха значително още след първото намазване“, разказва 30-годишната Петя от Пловдив.

Източник: doctorbg

You May Also Like

5 храни, които ще помогнат да се отървете от алергиите

Само с едно лесно упражнение ще подобрите качеството си на живот в пъти повече..

За да имате силна имунна система задължително си направете от този прословут сироп!

Уникално откритие! Магически народен лек за зрение и памет!

Вашият коментар

error: Моля не копирайте съдържанието! :)