Уникално откритие! Магически народен лек за зрение и памет!

 

На базата на алкалоида галантамин, който се съдържа в кокичетата, се произвежда важно лекарство срещу деменция. Постоянно се използват и неговите възможности за лечение на онкологични заболявания. Галантаминът подпомага активността на мозъка, благодарение на което се използва успешно срещу Алцхаймер. Ето защо природните лекове на базата на кокичета притежават мощни противовъзпалителни, противоракови и антипаралитични свойства, пише framar.bg.

Вижте как точно да използвате кокичетата, за да се лекувате от настинка, плексит, намалено зрение, проблеми с паметта, старчески тремор, изтощение на организма, язва и други.

Срещу настинка при деца и възрастни залейте 60 бели цветчета от кокичета със 700 милилитра чиста ракия в плътно затворен съд. Оставете ги да престоят на тъмно и хладно място в продължение на 40-45 дни, след което прецедете. С готовата тинктура разтривайте гърба и гърдите си, като след това покриете мястото със загряващ компрес и се завиете с одеяло. Когато се изпотите, сменете дрехите си със сухи. Само след първата процедура настинката би трябвало да си отиде, но при необходимост повторете метода на следващата вечер.

При проблеми с паметта и мозъчната активност залейте 100 кокичета (само цветчетата) с 1 литър ракия (препоръчително гроздова) и оставете да престоят 40 дни на слънчево място. Прецедете и съхранявайте течността в стъклена бутилка. Сутрин вземайте по 1 чаена лъжичка от лека, подсладен с 1 чаена лъжичка натурален мед. Курсът на лечение продължава 15 дни.

Срещу тремор, намалено зрение, отпадналост и язва залейте 40 наситнени кокичета (цветчетата заедно с листата) с 300 милилитра силна ракия и ги оставете да престоят в продължение на 20 дни. После прецедете и приемайте от тинктурата по 40 капки, разредени с вода, 3 пъти на ден преди ядене.

За лечение на плексит използвайте предната рецепта с 40 кокичета. Но вместо да приемате тинктурата вътрешно, я нанасяйте чрез памучен тампон в болезнените участъци.

Източник: Марица

You May Also Like

5 храни, които ще помогнат да се отървете от алергиите

Само с едно лесно упражнение ще подобрите качеството си на живот в пъти повече..

За да имате силна имунна система задължително си направете от този прословут сироп!

Уникално откритие! Фурмите лекуват почти всяка болест!

Вашият коментар

error: Моля не копирайте съдържанието! :)